GlasVast

[start] [producten] [projectvoorbeelden] [service] [contact]

 


Isolatieglas

 

       

Kantoor

 

Isolatieglas Standaard
Met warmte-isolerend glas houdt u, t.o.v. enkelglas, de kou buiten en kunt u flink op de stookkosten besparen. Met standaard dubbelglas bijvoorbeeld, kan het jaarlijkse gasverbruik van een gemiddeld huishouden met 30 m3 per m2 glas worden gereduceerd.

 

Isolatieglas HR+
Bij HR+ dubbelglas is op één van de twee ruiten aan de binnenkant van de spouw een flinterdunne metaallaag aangebracht. De zogenaamde warmte-reflecterende coating. Deze laag zorgt ervoor dat een groot deel van de warmte naar de verblijfsruimte wordt teruggekaatst waardoor u meer energie kunt besparen ten op zichte van traditioneel dubbelglas.

 

Isolatieglas HR++
Door de droge lucht tussen het dubbelglas te vervangen door een edelgas, dat beter isoleert dan lucht, is het mogelijk om nog meer te besparen op uw energie kosten. We spreken dan over HR++ beglazing. Met HR++ dubbelglas kan deze besparing zelfs oplopen      

tot het 60 m3 per m2 glas per jaar (ten

opzichte van enkel glas).


Glas in lood naar boven

 

Wij verzorgen ook glas in lood, uit ons eigen atelier "Ki - Jo"

 

 


Als hanger, enkelglas raam of tussen isolatieglas, Hieronder ziet u enkele voorbeelden.

 

 

 

 


of dat nu naar eigen idee is wat in lood gezet moet worden,
of een ontwerp wat door ons voor u gemaakt wordt,

 

 


bel of mail ons voor de mogelijkheden.


Ventilatieroosters naar boven

zijn natuurlijk In verschillende kleuren leverbaar.

Ventilatieroosters zijn thermisch geisoleerd, voor plaatsing rechtstreeks op het glas.

Afneembaar binnenrooster doet tevens dienst als insectenwering en is eenvoudig schoon te maken.


Gelaagd glas naar boven

Letselbeperkend
Bescherming tegen verwondingen.
Als in uw huis een ruit breekt, bijvoorbeeld doordat er iemand tegenaan loopt of doordat een deur of raam dicht waait, kunnen glasscherven een risico vormen voor u en uw kinderen. Als u dit risico wilt voorkomen, kunt u kiezen voor gelaagd glas. Deze glassoort blijft ook na breuk gewoon op zijn plaats waardoor verwondingen worden voorkomen.
Veiligheidsglas

Naast het gelaagde glas, kennen we ook nog gehard veiligheidsglas. Dit glas wordt gebruikt voor deuren en tafelbladen, bij een breuk valt de glasplaat uiteen in duizenden kleine stukjes.

Inbraakwerend
Beveiliging tegen inbraak:
Ruiten vormen een kwetsbaar onderdeel van de woning als het gaat om inbraakbeveiliging. Voor de doorgewinterde inbreker vormt traditioneel glas nauwelijks een barrière. Ook hier kan gelaagd glas uitkomst bieden. Dit gelaagde glas maakt het ongewenste bezoekers een stuk lastiger en heeft daardoor ook een afschrikkende werking.


Monumentenglasvoorbeeld van monumentenglas naar boven

Als buitenruit wordt een monumentenglas toegepast met de bekende authentieke hobbels erin. Dit glas is met name geschikt voor oude gevels van monumentenpanden waar geen normaal isolatieglas toegepast mag worden. Door de HR ruit wordt toch een hoge isolatiewaarde verkregen. Dit dubbelglas heeft een totale dikte van 10mm, speciaal voor monumentale panden. (zie ook onze pagina projectvoorbeelden)


figuurglasFiguurglas naar boven

Figuurglas
Ons figuurglas is voorzien van allerlei originele en exclusieve motieven, óók toe te passen in bijvoorbeeld douchecabines, meubilair en scheidingswanden. Er keus is uit ruim 60 soorten op voorraad, voor advies kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.


Brandwerend glas naar boven

Pyrobelite in de volgende uitvoeringen:

enkelglas voor binnen en buitentoepassing met een brandvertragende werking van 30 t/m 60 min afhankelijk van de glasdikte

isolerend dubbelglas voor binnen en buitentoepassing met een brandvertragende werking van 30 t/m 60 min afhankelijk van de glasdikte.


Spiegels naar boven

Blanke spiegels
Door op een creatieve manier gebruik te maken van spiegelglas kunt u in uw interieur verrassende effecten bereiken. Spiegels kunnen geheel op maat worden geproduceerd: met, of zonder facet, rond, rechthoekig, ovaal of in een bijzondere vorm. Ook is het mogelijk om een (stopcontact)uitsparing aan te brengen.

Gekleurde spiegels
Naast de bekende gewone blanke spiegels zijn spiegels ook leverbaar in zilver en brons en tevens nog in verschillende kleuren.

Veiligheidspiegels
Op de achterzijde van de spiegel wordt op industriële wijze een veiligheidsfolie aangebracht. Deze folie zorgt ervoor dat, in geval van breuk, de glasscherven blijven kleven, waardoor letselschade voorkomen wordt.


 

 

U kunt een e-mailbericht met vragen of opmerkingen over deze website verzenden via contact

Copyright (c) 2012 Glaszettersbedrijf GlasVast v.o.f.